SAMMENLIGN A-KASSER

Sammenligning af a-kasser er vejen til at få overblik og finde den bedste a-kasse til prisen. Med vores sammenligningsoversigt kan du blive klogere på priserne og hvor du kan optages. Det er forskelligt om a-kasserne tilbyder muligheden for fagforening, men det kan være et ekstra plus.

Besøg udbyderne for at se mere om medlemsfordele og muligheder.

Find den bedste & billigste a-kasse

Drømmer du om at finde den billigste a-kasse til dine behov? Hvem gør ikke det. På Din-akasse.dk gør vi opgaven nemmere for dig med vores sammenligning af a-kasser. Vi har mange af de førende udbydere på markedet, særligt de tværfaglige arbejdsløshedskasser.

Du har en bred vifte at vælge fra og selvom prisen er det vigtigste for mange, bør flere parametre tælle med. Klik dig ind på de interessante udbydere for at melde dig ind, eller se nærmere på hvad de kan tilbyde dig. Det er altid gratis og uforpligtende at høre nærmere om medlemsfordele og muligheder.

I vores serie af anmeldelser kan du læse mere om hver enkel udbyder og ellers kan du besøge dem, der fanger din interesse. Husk på der kan være mange penge at spare på at skifte a-kasse, så få det tjekket løbende.

Tjek udbydernes fordele i oversigten

Det er bestemt ikke nemt at vælge hverken a-kasse eller fagforening. Det kan nemlig være meget ugennemskueligt, hvem der tilbyder hvad og med hvilke fordele. Vi har forsøgt at gøre det så nemt som muligt. I vores oversigt kan du nemlig se priser, muligheder og ikke mindst de væsentlige fordele hver enkel udbyder tilbyder.

Der er god grund til at kende til disse, så du nemmere kan få valgt den rigtige udbyder. Det er nemlig ikke altid, at det billigste firma er det bedste. Det afhænger i sidste ende af dine behov og situation som lønmodtager, selvstændig eller studerende.

Det er tre vidt forskellige udgangspunkter, der kræver hver sit. Gennemse vores sammenligningsoversigt og besøg de 2-3 udbydere der tiltaler dig. Det er nemt at melde sig ind hos alle sammen og generelt gratis når du er studerende.