A-kasse for selvstændige

Når du leder efter en a-kasse som selvstændig, skal du huske at ikke alle a-kasser optager selvstændige. Når du vælger en a-kasse som selvstændig, bør du have fokus på dine behov og ønsker. Har du fx. brug for ekstra god juridisk hjælp, praktiske værktøjer eller sparring i virksomheden?

Oversigt: A-kasser for selvstændige

Brug vores oversigt til at sammenligne og finde den billigste a-kasse for selvstændige. Her kan du også se fordele og muligheder. Specielt som selvstændig er det vigtigt med en a-kasse, for at få en økonomisk tryghed, hvis salget går i stå eller der opstår problemer.

Uanset hvad du har af krav eller ønsker til den organisation du melder dig ind i, så sørg først for at se hvad de tilbyder, sådan at du bedre kan sammenligne udbyderne fordele og vælge den rette løsning.

Nærmere indblik i a-kasserne

Herunder vil vi uddybe lidt, hvad de forskellige a-kasser kan tilbyde de selvstændige ansøgere. Så du får en endnu bedre ide om, hvem der kan tilbyde dig mest for pengene.

ASE kan tilbyde rådgivning i juridiske sager, om ledelse og HR, rekruttering, inkasso. De har en særlig afdeling kun med fokus på selvstændige. 

Krifa tilbyder rådgivning mht. start/ophør af virksomhed og har 7 forskellige juridiske hotlines.

CA giver dig muligheder for at skabe et stort netværk, gratis adgang til online kurser, rådgivning mht. virksomhed og iværksætteri.

Det Faglige Hus tilbyder alle deres medlemmer professionel rådgivning.

DANA er en a-kasse med udelukkende fokus på selvstændige og det gør dem til specialister på området. De er vant til kun at håndtere denne type medlemmer og de opgaver/spørgsmål det medfører.

FTF har en særlig a-kasse for deres medlemmer med egen virksomhed og tilbyder rådgivning via deres medarbejdere, som har særlig kendskab til deres medlemmers fagområder. Ud over det tilbyder de gode muligheder for at udvide der professionelle netværk.

Sammenlign billige a-kasser

Et godt råd som alle bør overveje inden de melder sig ind hos en billig a-kasse er, at sammenligne de mange forskellige priser som a-kasserne tilbyder. Der kan nemlig være store penge, at spare samtidig med at man altid har ret til samme sum dagpenge, uanset hvilken man vælger.