CA a-kasse anmeldelse

Overvejer du at blive medlem hos CA? Så får du her en detaljeret CA a-kasse anmeldelse med information om ydelser og relevante erfaringer, så du bedre kan vurdere dem. Læs vores anmeldelse og besøg dem, hvis du gerne vil melde dig ind.

Hvem kan blive medlem af CA?

Alle lønmodtagere og selvstændige kan blive medlem af CA, så længe man opfylder nedestående optagelseskrav. Dog satser de på en snæver målgruppe af personer, der arbejder inden for ”business”-området, såsom ledelse, økonomi, regnskab o. lign.

[adservice-c

Ydelser

  • Månedligt kontingent for A-kasse: 489 kr./md.
  • Medlemstilfredshed: CA har en tilfredshed, som er helt i top, baseret på både egne undersøgelser og andre benchmarks mod andre a-kasser.
  • Optagelseskrav: Du skal være mellem 18 og 63 år og have ophold og bopæl i Danmark.
  • Rabatordninger: Gratis a-kasse for studerende. 15 % rabat på juridisk hjælp, fx ved køb af ejendom. Medlemmer får 10 % rabat på løbende abonnementer på dagbladet Politiken. Et udvalg af gratis onlinekurser. Rabat på forskellige forsikringer hos Gjensidige Forsikring. Rabat på eksterne kurser.
  • Efterløn: Der tilbydes en efterlønsordning, som er frivillig, som giver dig mulighed for efterløn.

Besøg CA A-kasse

CA erfaringer

På stort set alle de undersøgelser eller ratings du kan finde om CA, vil du opleve at a-kassen ligger i toppen over danske a-kasser. På Trustpilot scorer de næsten topkarakter (8,6) og mange nævner deres gode muligheder for coaching og udbyttet fra deres mentor ordning.

Selvom de fokuserer mest på folk med en ”business”-baggrund, så viser folk fra andre faggrupper også en stor tilfredshed med den betjening de får. CA er altid klar til at hjælpe dig, enten via professionel rådgivning over telefonen eller til et personlig møde og er generelt hurtige med denne hjælp – dette er en generel erfaring.

Det store spørgsmål for dig er, om du får nok ud af din a-kasse? Hvis ikke bør du besøge CA for at se nærmere på mulighederne hos dem.

CA a-kasse

Værd at vide om CA a-kasse

CA a-kasse har omkring 52.000 medlemmer, hvoraf de fleste arbejder inden for ledelse, økonomi, kommunikation. Hovedparten arbejder på det private arbejdsmarked og har en uddannelse fra universitet, handelshøjskolen eller handelsakademiet.

Hos CA får du mange gode medlemstilbud, der ud over rabatter via deres samarbejdspartnere bl.a. byder på karriererådgivning, mentorordning, godt netværk, advokathjælp og lønsikring.