Krifa a-kasse og fagforening anmeldelse

Krifa a-kasse og fagforening anmeldelse med særligt fokus på erfaringer og deres ydelser. Tjek vores anmeldelse inden du melder dig ind, så du ved præcis hvad du går ind til.

Hvem kan blive medlem af Krifa?

Hos Krifa har alle mulighed for at blive medlem. Her er kvad de kan tilbyde:

Ydelser

  • Månedligt kontingent for A-kasse: 485 kr./md.
  • Månedligt kontingent for fagforening: fra 69 kr./md.
  • Medlemstilfredshed: God tilfredshed og de bliver især rost for deres kompetente og hjælpsomme medarbejdere.
  • Optagelseskrav: Ingen særlige krav.
  • Rabatordninger: 30 % på ferielejligheder i Skagen Havn. Op til 21 % samlerabat på forsikringer. Rabat på udvalgte weekendophold. For dem, der har Krifa Basis eller Plus er der rabat på Vægtkonsulenternes medlemspakker.
  • Efterløn: Betaler du til a-kassen og betaler efterlønsbidrag, så har du mulighed for efterløn.
  • Dagpenge: Deres a-kasse tilbyder dagpenge hvis du har mistet dig job og er jobsøgende.

Krifa erfaringer

Baseret på undersøgelser og anmeldelser så vil 9/10 af deres kunder kunne anbefale Krifa til andre. De har særligt 3 kerneværdier:

  1. Passionerede ift. at skabe arbejdsglæde.
  2. Skaber rammerne for at udfolde potentialet hos medlemmerne.
  3. Modet til at handle anderledes.

Disse 3 værdier er med til at gøre dem gode til at imødekomme kundernes individuelle behov. Derfor er der mange som roser Krifa som virksomhed, da de er taknemmelige for deres karriecentrer, som har hjulpet mange videre når det hele har virket uoverskueligt mht. arbejdsløshed.

Mange har den oplevelse, at man som kunde er i centrum og at de er til for medlemmerne og ikke omvendt. Det understreger at de er en billig, men god a-kasse at være medlem af.

På dét område er de en af landets bedste – til kun 39 kroner om måneden, gør det dem nemlig til Danmarks billigste fagforening!

Video om muligheder og sager hos Krifa

Fakta om Krifa a-kasse

Krifa kendes ligeledes under navnet Kristelig Fagbevægelse. De har både Danmarks 4. største a-kasse og fagforening. Deres a-kasse har ca. 186.000 kunder og deres fagforening ca. 135.000 kunder, i alt et samlet medlemstal på 213.000. De har eksisteret i over 100 år og blev i 1899 stiftet, som en af de første ”gule fagforeninger” – i 1929 stiftede de a-kassen og i 1931 kom fagforeningen også til i virksomheden.

Når du er medlem af Krifas a-kasse så får du hjælp til jobsøgningen, bl.a. via vejledning og karrieresamtaler. Krifa er altså ikke bare en a-kasse, som du betaler til, men en virksomhed som sørger for at hjælpe dig med dine problemer når du står uden arbejde.