Lederne a-kasse anmeldelse

Lederne a-kasse anmeldelse hvor vi stiller skarpt på deres muligheder, priser og giver dig et indblik i medlemmernes erfaringer.

Hvem kan blive medlem af Lederne?

Alle lønmodtagere og selvstændige kan blive medlem af Lederne, men de har speciale i ledere og særlige betroede medarbejdere.

Ydelser

  • Månedligt kontingent for A-kasse: 464 kr./md.
  • Månedligt kontingent for fagforening: 173 kr./md.
  • Medlemstilfredshed: Høj medlemstilfredshed på 91 % ifølge deres egen hjemmeside.
  • Optagelseskrav: Ingen særlige krav.
  • Rabatordninger: Du kan få både a-kasse og fagforening for 528 kr./md. Gode rabatter på forskellige forsikringer.
  • Dagpenge: Har du mistet dit arbejde og opfylder du lovgivningens krav, så kan du som medlem få dagpenge.
  • Efterløn: Betaler du efterlønsbidrag til efterlønsordningen, så kan du modtage efterløn.
  • Værktøjer til lederjobbet: Med speciale i ledere, så tilbyder Lederne forskellige ydelser og værktøjer, som kan hjælpe din udvikling i lederjobbet, bl.a. har du mulighed for personlig sparring med en professionel ledelsesrådgiver eller karrierekonsulent.

Erfaring med Lederne

”Meget for pengene” – det er noget der går igen fra dem, som har valgt at give en anmeldelse af Lederne. Kunder der har skiftet fra en anden a-kasse over til denne, fortæller hvor glade de er for det ekstra de får.

Det indebærer muligheden for juridisk hjælp og ledersparring. Det som Lederne virkelig bliver rost for er, at man for et lavt kontingent får meget mere end bare end en a-kasse, idet at der bliver tilbudt personlig ledersparring, samt værktøjer og viden til ledelse og karriere.

Der findes et par negative vurderinger på Trustpilot, for deres manglende opbakning i visse sager. Men uden at kende den enkelte sag mere detaljeret, er det svært at konkludere noget ud fra det. Overordnet set mener vi Lederne gør meget for deres medlemmer – mere end de fleste.

Vi anser dem derfor for at være en god og stabil udbyder, hvis du har brug for en ny a-kasse.

Hvis du har lyst til at se anmeldelser af andre relevante udbydere, kan vi henvise dig til ASE og Business Danmark som gode alternativer.

Værd at vide om Lederne a-kasse

Lederne har ca. 109.000 medlemmer i alt og ser sig selv som værende en interesseorganisation, der især er for ledere fra ethvert ledelsesniveau, samt fra alle brancher og både fra den private og offentlige sektor. Medlemmer her har en lidt højere gennemsnitsalder end de fleste andre a-kasser og den ligger på 47,9 år. Det hænger godt sammen med deres målgruppe, da ledere oftest er lidt ældre.

For at udbrede og fremme kundernes interesser, så har Lederne valgt at samarbejde med politikere, myndigheder og arbejdsmarkedets parter – desuden er de repræsenteret i en række råd, nævn og udvalg, deriblandt CEC, som automatisk giver alle medlemmer af organisationen adgang til et kæmpe netværk af 1,5 million ledere fra hele verden.

Lederne er blandt landets største og billigste a-kasse.