A-kasse for humanister

Er du uddannet inden for et af de humanistiske fag, og skal du snart ud og søge dit første fuldtidsjob? Eller er du måske allerede i arbejde inden for branchen, men har du endnu ikke fået sikret dig med medlemskab i en a-kasse?

Så kan du læse med her for at få styr på, hvilke udbydere du kan vælge mellem, og hvilken som er den helt rigtige for dig. En a-kasse for humanister er et must, hvis du vil være juridisk og økonomisk sikret, hvis du en dag skulle blive ledig på arbejdsmarkedet.

Gode a-kasser inden for humaniora

En god start er at danne sig et overblik over de muligheder, som findes, og det kan du nemt og hurtigt gøre via oversigten nedenfor. Her kan du se de relevante a-kasser for humanister, og du kan få overblik over pris, fordele og vilkår hos de forskellige. På den måde kan du sammenligne dem på forskellige områder: kontingent, udbud af kurser, specialisering, vilkår, lønsikring, medlemstilfredshed osv. Det gør dig bedre stillet, når du skal vælge den bedste og billigste a-kasse.

Der findes et enormt stort marked for a-kasser i dag, og hvor nogle af dem er specialiseret inden for individuelle brancher og arbejdsområder, så henvender andre sig mere bredt og tværfagligt. Der kan være fordele og ulemper ved begge dele, og det er nødvendigt at se på den enkelte a-kasses vilkår og tilbud for at finde den helt rigtige for dig.

Den rigtige a-kasse for humanister afhænger af din specifikke uddannelse og/eller stilling, dit budget samt dine individuelle ønsker og behov. Derfor er det vanskeligt at angive én, som er bedst for alle.

Magistrenes A-kasse er specialister i humanister og cand. scient’er

Ovenfor kan du som sagt danne dig et overblik over de relevante a-kasser for humanister, men det er alligevel vanskeligt ikke at fremhæve én a-kasse, som har specialiseret sig særligt på området. Det gælder Magistrenes A-kasse, MA A-kasse, som er en a-kasse specifikt for humanister og scient.er, og som henvender sig særligt til folk inden for følgende fagområder: naturvidenskab, humaniora, sundhed, psykologi, samfundsvidenskab, IT, pædagogik og kommunikation. De kan både hjælpe dig som freelancer, selvstændig, almindelig lønmodtager eller nyuddannet, ligesom de tilbyder helt gratis medlemskab til studerende.

Magistrenes A-kasser er en stor a-kasse med god medlemstilfredshed, og de tilbyder et stort udbud af forskellige tjenester og kurser. Du bliver blandt andet guidet omkring dagpenge, så du får den korrekte økonomiske støtte, hvis du skulle blive ledig, ligesom du får masser af rådgivning og vejledning i forbindelse med jobsøgning, så du hurtigt kan finde et nyt job igen.

Der tilbydes diverse kurser for nyuddannede, inden for karriereudvikling og for nyledige, ligesom du kan deltage i diverse temadage og workshops. Du får et stærkt netværk med masser af juridisk og økonomisk støtte bag dig, og du kan altid forvente en service i høj kvalitet fra kompetente medarbejdere, som har erfaring med ansatte i lige netop din branche.