A-kasse for grafiker og designer

Der findes flere ting, du skal overveje, når du vælger din a-kasse. Er den relevante for din branche, tilbyder den de nødvendige tjenester, hvad er prisen, og hvordan er vilkårene, og hvor tilfredse er de eksisterende medlemmer med servicen? Her sammenligner vi forskellige muligheder på markedet for at finde den bedste og mest relevante a-kasse for grafiker og designer. På den måde kan du nemt og hurtigt finde den løsning, som passer bedst til din personlige præferencer og individuelle behov.

Aktuelle a-kasser for grafikere og designere

Du behøver ikke nødvendigvis vælge en a-kasse, som er specialiseret inden for din branche. Der findes masser af tværfaglige og mere bredt orienterede a-kasser, som spænder over en lang række forskellige uddannelser og stillinger, og som kan hjælpe dig uanset hvilken baggrund, du har. Men det kan dog alligevel have sine fordele at vælge en specialiseret a-kasse, som allerede har medlemmer inden for din branche. Her får du nemlig som regel kurser og rådgivning, som er skræddersyet til dig som grafiker eller designer, og hvor de ansatte har erfaring med at hjælpe folk inden for lignende arbejdsområder. Du får altså ikke blot en erfaren a-kasse, men også tilbud som henvender sig specifikt til dig og er relevante for din branche.

Her har vi samlet en oversigt over de a-kasser, som er relevante for grafikere og designere. Vi har fundet de bedste og de billigste a-kasser på markedet, så du ikke selv skal bruge tid på at indhente information om de forskellige. På den måde kan du nemt og hurtigt danne dig et overblik over markedet, og du kan få et overordnet indtryk af fordelene og betingelserne hos de individuelle a-kasser. Læs mere om a-kasser for grafikere og designere nedenfor og dyk ned i både pris, kurser, service, vilkår og øvrige fordele for at finde det tilbud, som er bedst for dig. Ved at sammenligne dine muligheder øger du sandsynligheden for at finde den bedste a-kasse for grafiker og designer, og du kan samtidig komme til at spare penge på kontingentet.

Som frisør kan og bør du melde dig ind i en a-kasse, også selvom du stadig er frisørelev. De kan nemlig sikre dig økonomisk og juridisk støtte, hvis du skulle blive ledig på arbejdsmarkedet, så du får den nødvendige hjælp til at finde et nyt job, og til at klare dig i mellemtiden. Ingen ønsker at være arbejdsløs, og din a-kasse hjælper dig med at komme hurtigst og bedst muligt i job igen. Her kan du læse mere om de forskellige udbydere for frisører og blive klogere på, hvilken du skal vælge.

Aktuelle a-kasser for frisør og frisørelever

Der findes ikke en a-kasse, der udelukkende henvender sig til frisører. I stedet findes der flere tværfaglige udbydere, hvor medlemmerne bl.a. består af folk i denne branche, og hvor udbudene er relevante for personer inden for frisørfaget. Her er flere af de oplagte muligheder

Som frisørelev (studerende) er det gratis at melde sig ind.

Selvom a-kasserne er mere bredt specialiserede, så kan de sagtens komme med nogle helt skræddersyede løsninger og tilbud til dig, og du kan stadig forvente en virkelig god og individuelt tilpasset service, som gavner dig i højeste grad.

Nogle a-kasser er naturligvis mere relevante end andre, og det kan være vanskeligt selv at få et overblik over sine muligheder. Derfor har vi allerede gjort en del af forarbejdet for dig og har lavet en oversigt over a-kasser for frisør og frisørelever.

Husk det er gratis at melde sig ind, før du afslutter uddannelsen. Så det er der al mulig grund til at gøre som frisørelev. Find ny a-kasse som elev her.

I oversigten får du ikke kun et overblik over dine muligheder, men du kan nemt og hurtigt danne dig et indtryk af udbyderne, se fordele og kontingenter samt indhente uddybende information. På den måde kan du sammenligne de forskellige tilbud og finde den bedste a-kasse som frisør eller elev under uddannelse.

Vi anbefaler Frie Funktionærer og CA

Der findes udbydere på markedet som særligt udmærker sig, når det gælder a-kasser til frisører. Det gælder CA a-kasse og Frie Funktionærer. De er oplagte valg, fordi de inkluderer frisører i sit fagområde, har medlemmer fra branchen og derfor også har erfaring med at hjælpe folk i dit fag.

Deres tilbud og tjenester henvender sig specifikt til dig som frisør, og du kan få kompetent rådgivning og vejledning, som kan hjælpe dig tilbage på jobmarkedet, hvis du bliver ledig. Alle a-kasserne tilbyder økonomisk og juridisk støtte, hjælp til karriereudvikling, skræddersyet vejledning samt en række andre fordele, og så er de desuden rigtig godt vurderet af deres eksisterende medlemmer, hvilket er et kvalitetsstempel i sig selv.

Har du særlige behov som frisør? Er du fx. selvstændig?

Du kan selvfølgelig have nogle helt særlige og specifikke behov, og her kan du med fordel bruge oversigten til at finde ud af, hvilke a-kasser, der kan hjælpe dig med disse. Det kan fx være, at du er selvstændig frisør eller ejer din egen frisørsalon, og at du derfor ønsker en løsning, som specialiserer sig i ledere og selvstændige. I givet fald, bør du tjekke vores oversigt over a-kasser til selvstændige.

Frie Funktionærer og HK er populære i branchen

Når du vælger a-kasse, så bør prisen ikke være den altafgørende faktor. Selvom det kan være fristende nu og her at vælge den billigste, så kan det have konsekvenser for dig, hvis du en dag bliver ledig og skal have juridisk og økonomisk hjælp. Her kan det godt svare sig at betale lidt ekstra for en ordentlig service i høj kvalitet. To a-kasser, som kombinerer gennemsigtige vilkår, god service og fornuftige priser er Frie Funktionærer og HK a-kasse. Disse to er nogle meget populære valg blandt grafikere, designere og lignende, fordi de netop kommer med nogle relevante tilbud for denne branche.

Frie Funktionærer er en tværfaglig a-kasse samt en fagforening for funktionærer, og de tilbyder ikke blot en bred vifte af juridiske og økonomiske tjenester, som er relevante for dig som designer eller grafiker, men får også enormt høje vurderinger af deres medlemmer. HK A-kasse har ligeledes rigtig mange års erfaring på området og giver dig både økonomisk tryghed, skræddersyet rådgivning samt hjælp til karriereudvikling, hvis du en dag skulle blive ledig. To oplagte valg, når du skal finde en a-kasse som grafiker eller designer.