A-kasse for jurister

Der findes ingen branche, som giver dig fuld jobgaranti og sikrer, at du aldrig bliver ledig. Og det gælder selvfølgelig også for jurister. Skulle du gå hen og blive arbejdsløs, så er du meget bedre stillet økonomisk, hvis du kan modtage dagpenge. Og det kan du kun, hvis du er medlem af en a-kasse. Derfor ser vi her på de forskellige a-kasser for jurister og sammenligner dine muligheder, så du nemt kan finde den bedste og billigste a-kasse for lige netop dig og dit fag.

Gode a-kasser for jurister og jurastuderende

Der findes rigtig mange gode muligheder for at finde en a-kasse for jurister, fordi flere af a-kasserne på markedet har specialiseret sig på det område. Det er selvfølgelig en stor fordel for dig som jurist eller jurastuderende, fordi du så har flere alternativer at vælge mellem, så du kan finde den, der passer bedst til dine ønsker og behov. Desuden er der stor konkurrence på pris og vilkår, så du kan finde nogle rigtig gode a-kasser med relativt lave kontingenter. Husk dog på, at prisen ikke bør være den afgørende faktor, da en lav pris i nogle tilfælde også kan afspejle en ringe kvalitet.

Det store udvalg gør det dog også vanskeligt at overskue, hvilken løsning, der er bedst for dig. Det er nødvendigt at sammenligne de forskellige a-kasser på kryds og tværs for at finde den bedste, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Vi har lavet en oversigt til dig, så du nemt og hurtigt kan få overblik over de relevante a-kasser, og så du kan sammenligne dem på områder som kontingent, vilkår og fordele. På den måde har du meget større sandsynlighed for at finde den bedste a-kasse for jurister og jurastuderende, og du sparer samtidig en masse tid og besvær i processen.

[

Det Faglige Hus, DJØF og CA er oplagte valg

Der er nogle a-kasser, som er særligt værd at fremhæve for jurister og jurastuderende. Det gælder bl.a. Det Faglige Hus, som er både fagforening og a-kasse, og som har nogle enormt tilfredse medlemmer – inklusiv jurister. Også DJØF, Ledernes Juristernes Økonomernes og Studerendes Fagforbund, har specialiseret sig på området og kan komme med nogle rigtig gode tilbud for jurister og jurastuderende. En tredje oplagt mulighed er CA, som fokuserer på de højtuddannede i erhvervslivet, og som fungerer både som a-kasse og karrierepartner. Alle tre a-kasser er meget populære blandt deres medlemmer med god service, fornuftige priser og gennemsigtige vilkår, ligesom de udbyder relevante kurser, rådgivning og øvrige tilbud for jurister og jurastuderende.

Husk at melde dig ind som jurastuderende (gratis medlemskab)

Som studerende har du den store fordel, at det faktisk er helt gratis at være medlem af en a-kasse. Og det burde du virkelig drage nytte af. Melder du dig ind i en a-kasse som jurastuderende, så får du gratis medlemskab, indtil du er færdiguddannet, og du er sikret allerede fra første dag du træder ud på arbejdsmarkedet. Får du derfor ikke job med det samme, så kan du modtage dagpenge fra dag én. Du får samtidig hjælp i forbindelse med jobsøgning og karriereudvikling, så du er bedst muligt stillet, når du skal ud på arbejdsmarkedet.