Det Faglige Hus anmeldelse

Det Faglige Hus kører lige nu med en attraktiv ordning, hvor du får gratis fagforening i de første 3 måneder. Vi ser nærmere på dem i vores Det Faglige Hus anmeldelse, der kan give dig et mere bredt indblik i deres ydelser og muligheder.

Hvem kan blive medlem?

Alle kan blive medlem af Det Faglige Hus – det er nemt og ligetil. Her er hvad de kan tilbyde:

  • Medlemstilfredshed: Høj
  • Optagelseskrav: Ingen særlige krav.
  • Rabatordninger: 23 % rabat på tøj fra NIKE. 35 kr. rabat på billet til Cirkus Arena. Spar op til 104 kr. på entreen til Legoland. Ekstra rabat på 20-50 % på tøj fra Puma og Hummel. Rabat på billetter til sport. Gratis medlemskab for studerende. Op til 20 % rabat på forsikringspakke.
  • Efterløn: Mulighed for efterløn – krav: at du betaler efterlønsbidrag frem til det tidspunkt, hvor du når efterlønsalderen.

Det Faglige Hus erfaringer

Vi har generelt gode erfaringer med Det Faglige Hus og når man kigger på forskellige anmeldelser fra brugere bekræftes det. En imponerende Trustpilot score på 8,8 taler sit tydelige sprog. De bliver rost for et venligt og professionelt personale, som altid sørger for god og hurtig hjælp.

De bliver også især rost for deres professionelle og alsidige team af bl.a. jurister, advokater og socialrådgiver, som bl.a. har hjulpet medlemmer med førtidspension, sygemeldinger og ledighed til stor tilfredshed. Folk har oplevet problemer med kommuner, som ikke har sat gang i tingene hurtigt nok, fx i forbindelse med en førtidspension. Her har Det Faglige Hus hjulpet med at få sat gang i processen.

Desuden er de mange medlemsfordele, såsom rabatter og gratis rådgivning, er et stort plus med tanke på det lave kontingent. Besøg en af markedets billigste a-kasser og spar penge med det samme.

Det Faglige Hus

En god støtte ved uretfærdig behandling

At være medlem af en a-kasse handler ikke kun om muligheden for dagpenge, hvis man bliver fyret. Det handler mindst lige så meget om den støtte de kan give, hvis du bliver uretfærdig behandlet. Her er Det Faglige Hus en trofast og sikker partner.

Info om Det Faglige Hus

Det Faglige Hus består af 4 faglige organisationer og en a-kasse, heriblandt finder du FK/TS, Fagforeningen Danmark, 2B – Bedst og Billigst og Foreningen Danske Selvstændige. A-kassen kom først til i 2002, hvor de andre organisationer er noget ældre, da det først var i 1988 startskuddet lød for Det Faglige Hus.

Siden oktober 2014 har de haft over 100.000 medlemmer og har det mål at blive Danmarks største fagforening med a-kasse for alle. Hos Det Faglige Hus kan du få gratis hjælp fra de ansatte specialister, bl.a. jurister, advokater, socialrådgivere og uddannede sagsbehandler, som kan hjælpe dig med både store og små sager, fx opsigelse, manglende løn, arbejdsskade e. lign.

De samarbejder ikke med politiske partier og medlemmer kan være sikre på, at deres kontingent ikke vil blive brugt til nogle politiske partier.