A-kasse for bygningskonstruktør

En a-kasse er en vigtig støtte at have i ryggen, uanset hvilken branche man er inden for. Alle kan desværre risikere at miste sit job, og i en sådan situation kan en a-kasse hjælpe dig både økonomisk og juridisk. Det samme gælder for dig, der er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør. Vi hjælper dig med at finde den bedste og billigste a-kasse for bygningskonstruktører, så du er bedst mulig stillet fremover.

Aktuelle a-kasser for bygningskonstruktører og ingeniører

Der findes en del a-kasser på markedet, som kan hjælpe dig som bygningskonstruktør eller ingeniør, og flere har specialiseret sig på området for at kunne tilbyde skræddersyet rådgivning, relevante kurser og andre fordele, som henvender sig specifikt til branchen. Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken a-kasse, du vælger, for der er rigtig store forskelle i både kontingent og de tjenester, som a-kasserne tilbyder. Nogle har flere tilbud end andre i form af fx forsikringer, lønsikring eller lignende, mens andre har nogle mere relevante tilbud for lige netop din branche.

Og det er vigtigt at tage med i overvejelserne, fordi din a-kasse skal kunne hjælpe dig på den bedst mulige måde, hvis du bliver fyret fra jobbet eller bliver ledig af anden grund. Først og fremmest skal din a-kasse naturligvis kunne sikre dig dagpenge, så du er bedre stillet rent økonomisk, men de skal også kunne komme med tiltag, der kan hjælpe dig i job igen. Det kan de gøre i form af relevante kurser, uddannelser, workshops, hjælp til jobsøgning og CV, rådgivning om karriereudvikling og meget mere.

Her har vi samlet en liste over nogle af de aktuelle a-kasser for bygningskonstruktører og ingeniører, så du kan få et overblik over dine muligheder. Vi har indhentet information om alle de forskellige tilbud og sat dem ind i en oversigt, så du nemt og hurtigt kan se a-kassernes kontingent, fordele og vilkår. Det giver dig et rigtig godt udgangspunkt, når du skal vælge en a-kasse for bygningskonstruktører, fordi du kan sammenligne alle mulighederne på kryds og tværs.

[a

Vi anbefaler FTF-a og AKA

Der findes særligt to a-kasser på markedet, som er værd at fremhæve for bygningskonstruktører af flere årsager. Det skyldes blandt andet, at de er konkurrencedygtige på prisen samtidig med, at de leverer en super service og gennemsigtige vilkår. De har generelt en god medlemstilfredshed og tilbyder en række ting, som er relevante for lige netop din branche.

FTF-a er en a-kasse, som gør en stor indsats for at få dig i job igen, hvis du skulle blive arbejdsløs. Det gør de i form af rådgivning, samarbejde med masser af organisationer og virksomheder, udbetaling af dagpenge osv. AKA er Akademikernes A-kasse, som særligt henvender sig til højtuddannede, hvilket du som bygningskonstruktør eller ingeniør går som. Her får du ligeledes skræddersyet rådgivning og vejledning, mulighed for dagpenge og en række andre fordele, som du kan have glæde af, både når du er i arbejde og hvis du bliver ledig.

Husk på, at du med fordel kan melde dig ind allerede, mens du er under uddannelse, da medlemskabet så er gratis, og fordi du så kan få hjælp allerede fra første dag som ledig, hvis du ikke kommer i job som nyuddannet.