MA a-kasse anmeldelse

MA a-kasse anmeldelse hvor du kan få et dybdegående indblik i deres ydelser, fordele og vores erfaringer. Læs anmeldelsen inden du beslutter, om du skal melde dig ind.

Hvem kan blive medlem af MA?

Alle har mulighed for at blive medlem af MA, men de har fokus på folk med en høj uddannelse.

Ydelser

  • Månedligt kontingent for A-kasse: 465 kr./md.
  • Medlemstilfredshed: Høj
  • Optagelseskrav: Ingen særlige krav – men målgruppen de fokuserer på, forventes at få mest ud af medlemskabet.
  • Rabatordninger: Gratis studiemedlemskab. Tilskud til transportudgifter i forbindelse med vejledningsmøder.
  • Kompetencedeling og kurser: Som medlem af MA får du adgang til mange faglige netværk, hvor du har mulighed for at dele kompetencer/sparre med andre akademikere. Der tilbydes kurser, som kan give dig redskaber og råd til hurtigt at komme i arbejde.
  • Jobmatch: Mulighed for automatisk besked om nye jobopslag, fra deres hjemmeside, som jævnligt modtager stillingsopslag.
  • Stort netværk: Gode muligheder for netværk, sparring og erfaringsudveksling med andre ligestillede akademikere.

MA erfaringer

MA udøver hurtig hjælp bl.a. ved at lade medlemmer målrette deres henvendelser, så de får fat i medarbejdere med rette faglige baggrund. De fleste medlemmer er akademikere og netop fordi MA fokuserer på denne målgruppe, så kan de yde hjælp i topkvalitet til deres medlemmer.

Det afspejler sig i den høje medlemstilfredshed. De skaber stor tilfredshed hos deres medlemmer ved at være eksperter i freelancearbejde, projektansættelser og selvstændig virksomhed. Deres kompetencer gør at de kan yde god professionel rådgivning.

Trustpilot bekræfter det positive indtryk, med en score på 7,7. Det er blandt de bedre i branchen. Vi kan derfor anbefale dig at læse mere hos dem, hvis du er højtuddannet eller studerende med overvejelsen om at melde dig ind.

Hvad står MA for?

Bogstaveligt står MA for Magistrenes A-kasse. Visionært, så ønsker de at være den bedste a-kasse og det forsøger de med en stab af akademikere.  Ved at kunne tilbyde hjælp fra en ansat, som hører til din egen faggruppe, kan du være sikker på en god service.

På hjemmesiden skriver de ”Det er her, du hører til” og henviser til akademikere og folk med baggrund i humaniora, naturvidenskab, kommunikation, psykologi, samfundsvidenskab o. lign. Deres karriererådgivere er selv akademikere og det gør dem ekstra privilegerede når de skal behandle dine forespørgsler.

Det er en oplagt a-kasse for akademikere, så hvis du er veluddannet vil de være et glimrende valg.