ASE a-kasse og fagforening anmeldelse

Vi ser nærmere på én af de førende udbydere på markedet i vores ASE a-akasse anmeldelse. De er blandt dem der giver dig mest værdi for pengene som medlem.

I denne artikel giver dig det et dybdegående indblik, krydret vores aktuelle erfaringer.

Hvem kan blive medlem af ASE?

Alle kan blive medlem af ASE uanset om du er lønmodtager eller selvstændig. Her kan du se hvad de kan tilbyde:

Ydelser

  • Månedligt kontingent for A-kasse: 514 kr./md. for både selvstændige og lønmodtagere.
  • Månedligt kontingent for fagforening: 71 kr./md. (forudsat du er medlem).
  • Medlemstilfredshed: Den generelle tilfredshed er baseret på ASEs egne undersøgelser og ligger på 4.28 ud af 5. I procent har den tidligere været på 94 %.
  • Optagelseskrav: Som udgangspunkt ingen, da alle kan blive medlem.
  • Efterløn: Du har som medlem mulighed for at betale efterlønsbidrag og kan derved få ret til efterløn.
  • Dagpenge: Der er mulighed for at få dagpenge, hvis du er uden job og/eller er stoppet med at drive din egen virksomhed.

ASE erfaringer

ASE er udelukkende medlemsejet og sørger for at gøre så meget, som de kan for deres medlemmer, bl.a. ved at kunne stå inde for nogle fornuftige værdier og en stor troværdighed. Samtidig sørger deres professionelle medarbejdere for, at du altid føler dig godt behandlet og hjulpet godt på vej.

Kigger man på hjemmesider, hvor personer kan gå ind at give ris og ros, vil du se at ASE ligger på et godt niveau. På en side som Trustpilot har de en fornuftig score på 7,8 i øjeblikket.

Vurderingssiderne giver et billede af stor alsidighed for medlemmer, meget værdi for pengene, samt store cadeau til deres rådgivning. Særligt for arbejdsløse, der har brug for støtte og hjælp til CV og lignende. Som du kan se på billedet herunder, kan der være mange penge at spare ved fx. at gå fra HK til ASE.

Fakta om ASE a-kasse

Organisationen blev grundlagt i 1976 og var frem til 2002 en forkortelse for ’A-kassen for Selvstændige Erhvervsdrivende’. Den var i lang tid kun for selvstændige, som navnet antyder, men efter 2002 blev det også muligt for lønmodtagere at blive medlem. I dag har de omkring 148.000 medlemmer, heraf er ca. halvdelen selvstændige og den anden halvdel er lønmodtagere. Det gør dem til Danmarks 5. største a-kasse.

ASE har flest selvstændige medlemmer af alle a-kasser i Danmark. Deres a-kasse er ikke knyttet til nogen politiske partier, organisationer eller lignende, hvilket gør at alle mennesker kan benytte sig af dem.