FTF a-kasse anmeldelse

FTF a-kasse anmeldelser hvor vi ser nærmere på dine muligheder og interessante kendetegn ved den tværfaglige a-kasse.

Hvem kan blive medlem af FTF?

Alle, også uanset om man er lønmodtager eller selvstændig.

Ydelser

  • Månedligt kontingent for A-kasse: 448 kr./md.
  • Medlemstilfredshed: Høj
  • Optagelseskrav: Ingen
  • Rabatordninger: Gratis for studerende.
  • Billig lønsikring: Første 3 måneder gratis og dækning på op til 90% af din løn helt indtil du fylder 62 år.

FTF a-kasse erfaringer

FTF har en kontinuerlig god medlemstilfredshed, dette skyldes bl.a. deres billige kontingent, som er helt gratis for studerende. Erfaringerne siger at FTF er gode til at være informative, fx ved at tage ud på skoler og fortælle de studerende, som snart er færdige, om hvordan de skal forholde sig til ledighed.

Mange medlemmer oplever en god, ærlig og konstruktiv kritik fra de kompetente medarbejdere, der anses som en rigtig god sparringsmulighed. FTF sørger for altid at stå til rådighed med hurtige sagsbehandlinger, samtidig med at de yder personlig, individuel og professionel rådgivning. Så du kan føle dig tryg og i de bedste hænder – dette er også den generelle oplevelse fra de mange medlemmer der har valgt at lave anmeldelser på sider som Trustpilot.

Hvorfor melde sig ind i FTF som studerende? 

Værd at vide om FTF

FTF er en tværfaglig a-kasse for både lønmodtagere og selvstændige. A-kassen her blev oprettet i 1976 ved navnet Funktionærernes og Tjenestemændenes Fælles-Arbejdsløshedskasse. De lægger vægt på at køre en organisation som er problemfri mht. udbetaling af dagpenge og efterløn, samt at alle medlemmer får deres berettigede ydelser til tiden, hver gang.

Ud over det, så ønsker de at være mere end blot en a-kasse, i form af at tilbyde deres medlemmer jobrådgivning. FTF samarbejder med andre faglige organisationer, bl.a. for at kunne realisere deres ønske om at være den korteste vej for deres medlemmer til et nyt arbejde.

De har ca. 130.000 medlemmer og har dermed en af Danmarks største A-kasser. Ud over de ’obligatoriske’ goder, som følger med ved at være medlem af en a-kasse, så kan FTF yderligere tilbyde hjælp til jobsøgning og karriereskift. Du har også mulighed for enten telefoniske eller personlige samtaler med en af deres rådgivere, som står klar til at give dig personlig rådgivning til hvad end du nu måtte have behov for.

Det er nemt at skifte a-kasse og hvis du vil skifte til Danmarks billigste, er FTF iblandt disse.