Business Danmark a-kasse anmeldelse

Få et grundigt indblik i vores Business Danmark a-kasse anmeldelse, hvor vi ser nærmere på deres ydelser, fordele og diverse erfaringer. Alt sammen så du bedre kan vurdere, om de er noget for dig.

Hvem kan blive medlem af Business Danmark?

Alle kan blive medlem af Business Danmark – så enkelt er det. Det er specielt danskere som arbejder med Salg og Marketing, der er medlemmer af a-kassen.

Ydelser

  • Medlemstilfredshed: Høj
  • Optagelseskrav: Ingen særlige krav.
  • Rabatordninger: Gratis for studerende. Reducerede priser og rabatter på udvalgte forsikringer via samarbejdspartnere. Rabat på benzin ved udvalgte tankstationer. Rabat på udvalgte hoteller. Rabat på forskellige ferieophold og sommerhuse. 10 % rabat på advokatregningen hos Advodan.
  • Kurser og uddannelse: Mulighed for jobrettede uddannelser/kurser når du er på dagpenge.

Business Danmark erfaringer

Business Danmark opnår deres gode medlemstilfredshed bl.a. ved at sørge for konstant personlig hjælp og vejledning, sådan at alle medlemmer kan føle sig godt behandlet og føle, at deres sager bliver taget alvorligt.

Deres juridiske konsulenter og advokater får ros af mange. Det er særligt deres vedholdenhed og store erfaring der er grunden til, at de har vundet deres sager. Trustpilot bekræfter de positive Business Danmark erfaringer med en aktuel score på 4,7 ud af 5.

De fleste, som har skrevet anmeldelser af organisationen, føler at de har fået den rette hjælp og på samme tid er blevet behandlet godt og at deres rådgivere har givet sig tid til den individuelle sag og sat sig ind i den, for at yde den bedste hjælp.

Business Danmark for studerende

Overvejer du at melde dig ind som studerende, kan du se lidt mere om mulighederne og hvorfor i denne video:

Info om Business Danmark

Business Danmark startede i 1949 under navnet Danmarks Aktive Handelsrejsende (DAH) og er siden gået fra 1.253 til omkring 32.000 medlemmer. De støtter ikke politiske partier og er derfor helt partipolitik uafhængige, men fokuserer i stedet på at være en stærk fagforening, som er medlemmernes foretrukne sparring- og servicepartner.

De ønsker at yde den bedste individuelle service til konkurrencedygtige priser. Lønmodtagere såvel som selvstændige kan blive medlem af fagforeningen og a-kassen. Business Danmark ønsker at stå for, at hvert medlem kan føle tryghed på arbejdet, samt sørge for faglig udvikling og økonomiske fordele.