Hvad betaler du for a-kasse?

Photo of author

By Tommy

Der er rigtig mange forskellige a-kasser og ingen tilbyder samme pris. Derfor kan det være svært at finde ud af om man har fundet den billigste eller den bedste. Det er det vi hjælper dig med, via vores anmeldelser og oversigter, hvor udbyderne kan sammenlignes.

 

Har du den billigste a-kasse?

En a-kasse kan sagtens være billig og så ikke have de samme ydelser og medlemsfordele, som andre udbydere tilbyder – i nogle tilfælde kan du få mange flere ydelser og mere ud af din a-kasse ved blot at betale en smule mere i kontingent. Så det, at du betaler den mindste pris, kan også betyde, at du går glip af nogle værdifulde medlemsfordele.

Du bør altid overveje, hvad du helt konkret har brug for fra din a-kasse, er du fx lønmodtager og har du bare brug for at være sikret dagpenge hvis du bliver ledig? Så kan det godt betale sig at finde den billigste, men vil du være sikker på at få juridisk hjælp, sparring med andre eksperter e. lign, så vil det bedre kunne betale sig at give lidt ekstra i kontingent.

Udnyt siden her, læs om de respektive a-kasser og find den som passer bedst til dine behov.

På Din-Akasse.dk hjælper vi alle med at find en god og billig a-kasse.

Står du fx i en vanskelig situation, hvor du har brug for en advokat i forbindelse med manglende penge fra en tidligere arbejdsgiver, så vil de ekstra penge du betaler for et kontingent, pludselig kunne betale sig og mere til.

Der er  forskel på om du kun vil have a-kasse eller om du vil have fagforening tilknyttet. Her kan der tit være penge at spare, ved at have begge dele i samme organisation. Det bør være med i dine overvejelser, når du vil finde den billigste a-kasse på markedet.

Der kan være flere tusinde kroner at spare om året ved at finde den rigtige og billigste a-kasse, så sørg for at du er grundig i dine overvejelser og undersøgelser når du tjekker udbyderne.

 

Tjek vores oversigt og find den bedste

Vi har lavet en oversigt over de forskellige billige a-kasser, hvor du kan se prisen og om der er mulighed for fagforening. Ved at bruge vores oversigt, så kan du nemt danne dig et overblik over de mest prisvenlige udbydere, der matcher dine behov.

Gå til forsiden for at få det komplette overblik og finde de billigste udbydere på markedet.