Den bedste fagforening og a-kasse

Photo of author

By Tommy

Kunderne har talt..

En god fagforening og a-kasse afhænger af mange faktorer. Vi har alle vores individuelle behov og præferencer der gør, at ingen har det samme udgangspunkt. Godt nok bliver der målt medlemstilfredshed, men det giver kun et fingerpeg.

Det er vigtigt at du selv får klarlagt dine behov – de ting der gør en fagforening og a-kasse til den bedste for dig.

Formålet med Din-akasse.dk er at give dig et overblik over udvalget, deres priser og hvem de optager. Ydermere har vi anmeldt langt de fleste på markedet, hvor du kan få et indgående kendskab til hver enkel og hvad de kan tilbyde dig.

Du er helt sikkert havnet på denne side, fordi du enten er interesseret eller overvejer at skifte udbyder. I begge tilfælde kan du finde stor nytte i vores hjemmeside. Vi dækker alle aspekter inden for a-kasser, så du kan blive klogere og find den bedste udbyder.

Du må bare ikke tro, at én eller to kan kåres som den bedste a-kasse eller fagforening – det er i sidste op til dig at vurdere. Du kan selv blive klogere på udbydernes optagelseskrav, priser og medlemstilfredshed på forsiden. Her kan du sammenligne danske a-kasser.

Hvad siger Trustpilot?

Rigtig mange danskere skeler til Trustpilot, når de skal læse vurderinger af webshops og firmaer. Det samme kan du gøre med diverse a-kasser.

På denne side finder du en oversigt over de anmeldte udbydere, deres rating og hvem der klarer sig bedst. MEN brug det kun som en indikation. Nr. 1 eller 2 behøver ikke være de bedste for dig!

 

Den bedste afhænger af dine behov

En fagforening og a-kasse afhænger af dine behov. Er du studerende vægter du måske det at kunne få dagpenge dagen efter endt studie og en gratis a-kasse mens du studerer. Højere end selve det fag de kæmper for.

For andre, der har betydelig flere likvider midler, vægter det mere at deres fagforening støtter op om det de arbejder med. I det lange løb vil der være mange fordele ved at vælge en udbyder, der er eksperter og erfarne inden for DIT fagområde.

Det er derfor at Business Danmark fx. vil passe perfekt til forretningsfolk, men elendigt til håndværkere og lærere.

Uanset, så skal man se indad og tænke over hvad der passer ”mig” og ikke andre. Er du leder eller almindelig timelønnet så skal der også vælges ud fra det. Så alt i alt er valget op til dig selv.

Vi håber du er blevet klogere på hvilke overvejelser du bør gøre dig og hvordan du får valgt den rigtige samarbejdspartner som dansker.