A-kasse for marketing og økonomer

Photo of author

By Tommy

Mange tror stadig, at medlemskab af en a-kasse er forbundet med samtidig medlemskab af en tilhørende fagforening. Sådan hænger det ikke sammen længere. Du har frit valg om du ønsker at være medlem af en fagforening, og a-kasser har efterhånden mange forskellige tilbud og fordele at tilbyde.

Uanset hvad du foretrækker, ser vi her nærmere på de gode a-kasser for dig der arbejder med økonomi eller marketing. Det er afgørende at vælge en udbyder, som kan bidrage og støtte dig på bedste vis.

Gode a-kasser til dig

Begge a-kasser er egnet til folk der er indenfor marketing og økonom-faget, og du har derved de bedste forudsætninger for, at de kender til dit arbejdsmarked og hvilke vilkår der gælder:

CA er en karrierepartner og a-kasse for højtuddannede i erhverslivet. Deres primære målgruppe er folk der arbejder eller studerer inden for business-området. Herunder ledelse, marketing, økonomi/regnskab, kommunikation, HR, finans og IT mm. De fleste af deres medlemmer arbejder på det private arbejdsmarkeded, og har en uddannelse fra handelshøjskoler, handelsakademier og universitet.

Du kan læse vores CA anmeldelse her.

Denne a-kasse er for professionelle i medie- og kommunikationsbranchen. Det kan f.eks. være bachelorer eller kandidater inden for kommunikation og markedsføring. Derudover er det også for folk inden for journalistik og sprog.

De har derfor en god og grundlæggende forståelse for branchen og faget, hvilke giver dem særligt gode forudsætninger for at kunne hjælpe dig når behovet opstår.

 

Hvad er vigtigt for økonomer og marketingfolk?

Når det kommer til at vælge en a-kasse, når du er inden for marketing eller økonomfaget, så er det vigtigt at vælge nogen, som har styr på arbejdsmarkedet inden for netop det du beskæftiger dig med. Det er vigtigt at de har viden om markedet, samt ved hvilke arbejdsvilkår der er i faget.

Især CA har specialiseret sig i arbejdsområderne inden for business-verdenen, og hvilke behov der måtte være, så de på den måde kan yde den bedste service og rådgivning. Så sørg for at vælge en a-kasse, der har viden inden for dit fagområde, så du får det meste ud af dit medlemskab.

 

Er du nyuddannet? Meld dig ind med det samme

Hos mange a-kasse udbydere kan du en måned efter endt uddannelse, melde dig gratis ind i en a-kasse. Det kan være en fordel, da mange ofte har svært ved at finde arbejde lige med det samme, når uddannelsen er slut.

Ved at melde dig ind lige efter, så skal du ikke stresse på samme måde over, at du måske ikke har fundet et job med det samme, og du kan derved få bedre tid til at finde dit drømmejob, uden at stå uden indkomst.

Sammenlign udbydere og find den bedste a-kasse på forsiden.