Lån til a-kasse og fagforening

Photo of author

By Tommy

Brug for penge til at betale a-kasse, fagforening og andre regninger?

Det er en god idé at være med i både a-kasse og fagforening, ikke kun fordi det sikrer dig dagpenge, men du får ligeledes adgang til en masse viden og værktøjer. Det er bare ikke billigt at betale a-kassen hver måned, specielt ikke når du har 5-6 andre regninger.

Hvis det kniber med at betale regningerne, kan du optage lån til a-kasse, fagforening og hvad du ellers skal betale. Det gør du nemmest og hurtigt online, hvor er er kommet flere gode forbrugslån på markedet. Mere om det her.

Sammenlign og find bedste rente på forbrugslån

Når du vælger at låne penge til regninger som a-kasse og fagforening mv. vil det blive anset som et forbrugslån, omend der ikke reelt er tale om forbrug. I hvert fald ikke i klassisk forstand. Og når du optager forbrugslån, bør du altid have meget fokus på renten.

Det gør en stor forskel hvad renten er på, hvorfor du bør sammenligne udbydere og indhente flere lånetilbud. På den måde ved du præcis hvilken rente du får tilbudt, af den enkelte udbyder. Der er heldigvis flere tjenester, som gør det nemt at komme i gang med ansøgningen.

Det er vigtigt at huske på, at vejledende renter og låneeksempler kun giver et overordnet indtryk af hvad det vil koste dig, uden du kan være sikker på at opnå samme rente. Du skal indsende låneansøgninger for at vide præcis hvilke rente og ÅOP firmaet tilbyder dig.

Man kan derfor tale om en sammenligning både før og efter du har ansøgt. Sammenligningen efter er den vigtigste, hvor det gælder om at finde det billigste lån. Her bør du faktisk fokusere mest på den laveste åop, frem for den bedste rente på forbrugslånet. ÅOP medregner nemlig samtlige omkostninger, så derved undgår du at overse væsentlige udgifter.

Brug pengene som du ønsker

Der er stor forskel på at søge forbrugslån i banken og på nettet. Online bliver der ikke stillet spørgsmål og du kan bruge pengene som du ønsker. Uanset om det er på regninger, drømmerejsen eller julegaver. For selvom man kan argumentere for at det er et godt formål, at låne penge til at betale fx. a-kassen eller fagforeningen, vil banken nok forholde sig skeptiske. De vil derimod have fokus på dit forbrug og på hvordan du kan få afbalanceret din økonomi. Det vil bestemt også være det bedste, men det er jo ikke altid du kan vente 2-3 uger på det viser sin effekt.

En anden styrke ved online markedet er, at du har fornuftige lånemuligheder selvom du er på kontanthjælp eller dagpenge. Det vil altid være gode muligheder for at finde et forbrugslån på nettet.

Se også: Lån på trods af dagpenge

Har du spurgt familien?

Det er klart, at hvis du kun mangler op til 2.000 kroner, bør du helt klart spørge din familie og venner. De vil ofte kunne hjælpe dig og du vil hurtigt kunne betale dem tilbage igen. Denne artikel er primært henvendt dig, der mangler 5.000 kroner og opefter. Der er ingen grund til at gældsætte sig, hvis du mangler mindre. Det skulle lige være, hvis familien ikke kan hjælpe dig. Så kan du være nødt til at finde pengene til dine regninger.